Medalla de bronze de l’equip femení a la Copa del Món de Marxa

8 de maig de 2018

La Copa del Món per Equips de Taicang 2018 va finalitzar aquest passat diumenge amb un bronze per l’equip femení  i un cinquè lloc per l’equip masculí, en 20 km marxa.
L’equip espanyol femení, del que forma part l’esportista del CAR Raquel González, va acabar amb una merescuda medalla de bronze tornant a posar la marxa femenina espanyola al podi mundial.
En la prova de 50 km Jesús Ángel García Bragado va ser 18è, el primer dels espanyols. En la prova femenina de 50 km, Espanya va finalitzar 4ª per equips. Mar Juàrez va quedar en 19ª posició i la seva companya Julia Takacs en 8è lloc.
La benjamina de l’equip de marxadors, Mariona García, va quedar en 19è lloc en la prova de 10 km sub20, contribuent a la sisena posició de la selecció espanyola per equips.
Després d’aquesta competició ja tenen plaça pels propers Europeus de Berlín a l’agost, Jesús Ángel García Bragado, que participarà als seus setens Europeus, i en la categoria femenina Mar Júarez i Julia Takacs.

A la prova de La Corunya del proper 2 de juny, enquadrada en la Challenge IAAF de Marxa, s’acabarà de completar definitivament l’equip que acudirà al Campionat d’Europa d’Atletisme de Berlín.

El passat divendres es va publicar una entrevista a García Bragado al diari Marca, que podeu llegar aquí.

Les marxadores de l’equip espanyol amb la medalla de bronze.