Podis i rècords al Campionat d’Espanya Absolut d’atletisme

23 de juliol de 2018

Aquest cap de setmana es va disputar a Getafe el Campionat d’Espanya d’atletisme, amb una gran quantitat de rècords i millors marques del campionat on no hi podien faltar alguns atletes de la casa.

Bruno Hortelano va batre el rècord d’Espanya Absolut en la prova de 200 metres llisos amb una marca de 20.04.

Estela Garcia va batre el rècord català absolut de 100 metros llisos a les semifinals amb una marca de 11.31 però a la final, on Cristina Lara va quedar segona, Estela va ser desqualificada per sortida nul.la.

Jael Bestué, la velocista de 17 anys, va proclamar-se campiona d’Espanya als 200 metres llisos amb un registre de 23.31 que suposava rècord d’Espanya SUB20 i Rècord dels campionats.

Mónica Clemente va batre el rècord d’Espanya SUB23 i rècord català absolut en salt en perxa amb una marca de 4,45.

Destacar els podis de Raquel Gonzalez que va ser campiona als 10km marxa, Didac Salas i Igor Bychkov van ser segon i tercer al salt amb perxa, Samuel Garcia tercer amb millor marca de la temporada als 400 metres llisos i Laura Redondo tercera al llançament de martell.

Els atletes del Centre han demostrat que estan en plena forma pel Campionat d’Europa que es disputarà a Berlin del 6 al 10 d’Agost.