Resultats del Campionat d’Europa de Taekwondo

14 de maig de 2018

La delegació espanyola de Taekwondo ha finalitzat amb 5 medalles el Campionat d’Europa Absolut, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Kazan, Rússia. Per equips, Espanya va quedar en cinquè lloc.
Respecte als esportistes del CAR, aquesta no ha estat en general de les seves millors competicions quant a resultats.
Joel González va perdre en el segon combat i no es va classificar per als quarts de final de la categoria -63 kg. En primer combat va vèncer al lituà Andrius Klemas (11-7), però en el segon el britànic Bradly Sinden el va derrotar per 19-10. L’empordanès va acabar onzè. Un resultat que, segons ell mateix, no era el què esperava, ja que aspirava a un bronze com a mínim.
El barceloní Daniel Quesada va perdre davant el britànic Peter Longobardi en la primera eliminatòria de -74 kg.
Ramon Ruiz, va aconseguir el quart lloc en la categoria de -74 kg. Ruiz va protagonitzar una de les seves millors actuacions internacionals i es va quedar a només un combat de les medalles.
Marcos Caballero, que participava per primera vegada en un europeu de categoria absoluta, va perdre el punt d’or davant Rússia.

Les medalles van ser aconseguides per: Adrián Vicente (or), Jesús Tortosa, Marta Calvo y Dani Ros (plata els tres) i Cecilia Castro (bronze).