Resultats del campionat d’Espanya absolut i júnior de natació a Sabadell

25 de juliol de 2022

Del 20 al 25 de juliol ha tingut lloc el Campionat d’Espanya de natació Absolut i Júnior Open de curses a Sabadell.

Els nedadors i nedadores del CAR han fet grans resultats en aquesta competició estatal, la última de la temporada.

Començant amb la categoria més jove, van pujar al podi Carlota Colomer i Carlos Ortiz, per recollir dues medalles cadascun. Colomer va fer-se en la plata de 50 m lliures i l’or de 200 m estils, i Ortiz amb la plata de 400 m estils i l’or de 800 m lliures.

Les nedadores de 16 anys Xènia Torrejón i Abril Estragué també van pujar al podi, en primera i tercera posició respectivament, en la prova de 100 esquena.

Ian Florencio per la seva part, va dominar el 800 i el 200 m lliures, quedant en primera posició en ambdúes proves.

Pel que fa a les categories absolutes, vam tornar a veure a Mireia Belmonte encapçalant la prova de 200 m estils, seguida de la jove Emma Carrasco. Carrasco, campiona europea júnior en 400 m estils, també van endur-se la plata en 100 m papallona en la categoria de 17 anys.

Al segon esglaó del podi va pujar també per Adrián Santos en 50 m esquena absolut.

D’altra banda, també van participar-hi Jessica Vall i Jimena Pérez, que van quedar segones en 50 m braça i 1500 m lliures, respectivament.

La competició va donar-se per finalitzada amb el comiat de la nedadora Catalina Corró, que va estar becada del 2012 al 2018 al nostre Centre, i s’ha retirat de la competició com a gran exemple de superació i referència per a les properes generacions.

Cartell del Campionat d’Espanya de natació Absolut i Júnior Open de curses a Sabadell.