Samuel García anirà al Mundial de Londres

L’atleta del Centre, Samuel García, va aconseguir el divendres passat la mínima per assistir a la gran cita de l’atletisme d’aquest estiu, el Mundial de Londres, al control federatiu CAR Sierra Nevada realitzat a Monachil. Amb una marca de 45.00” en els 400m, García es va quedar a tan sols quatre centèsimes del rècord d’Espanya aconseguit per Cayetano Cornet l’any 1989.

Fa just unes setmanes Samuel García competia al Campionat d’Europa de seleccions que va tenir lloc a Lille (França), en el qual l’equip espanyol va aconseguir un 5è lloc històric. A més l’atleta del Centre va aconseguir l’or en relleus, en la prova 4x400m i també va quedar en la 4ª posició en els 400m individual. Uns resultats que auguren una bona competició de cara al Mundial de Londres d’aquí a tres setmanes.