Resultats del Campionat d’Espanya de natació de llarga distància al CAR

El CAR va acollir el passat diumenge 31 de gener el Campionat d’Espanya de natació de llarga distància.

Grans actuacions les dels nedadors becats al Centre, en especial de Jimena Pérez i Alejandro Puebla, aconseguint-ne tots dos rècords d’ESpanya en la prova absoluta de 5000m.

Jimena Pérez s’emportava l’or i el rècord en categoria femenina, amb una marca de 5.34.81, rebaixant en quasi cinc segons la marca de Mireia Belmonte, que no va participar en aquest campionat.

Espectacular Alejandro Puebla, que feia un registre de 52.46 en el 5000m lliures júnior 1, el millor de tots en categoria masculina, per sobre inclús de la millor marca absoluta.

Per la seva part van quedar segon i tercer de la seva sèrie Carlos Ortiz i Albert Cabezuelo, respectivament,  en categoria junior 2 masculí.

En la prova absoluta masculina pujava al primer esglaó del podi el classificat olímpic Alberto Martínez, amb un temps de  53:38, seguit de Pol Gil i Guillem Pujol.