De l’Open de Pontevedra al Mundial de natació de Budapest

Més de 350 nedadors van finalitzar ahir la seva participació al XVIII Campionat d’Espanya de Natació Absolut Open de Primavera que va tenir lloc a Pontevedra. Les nadadores del CAR Mireia Belmonte i Jimena Pérez van aconseguir rebaixar la mínima de final mundialista en la prova dels 1.500 lliures, Belmonte amb una marca de 16.08, la millor marca mundial de l’any.

La campiona olímpica a més va fer mínima als 400 lliures i als 400 estils i va quedar en primera posició als 200 papallona i als 800 lliures. Altres esportistes de la casa que hi van participar van ser Joan Lluís Pons, or als 400 estils i segon als 200 papallona, Antonio Arroyo que va quedar primer als 1.500 lliures, per davant d’Albert Escrits, que va quedar segon i va ser tercer als 800 lliures, Marta González va aconseguir la tercera posició als 50 lliures.

El Campionat del Món de Natació FINA tindrà lloc a Budapest (Hongria) aquest estiu, del 14 al 30 de juliol.

Mireia Belmonte i Jimena Pérez a l’Open de Pontevedra.