Resultats del Mundials júnior de natació salts i absolut de curses en piscina 25m

La selecció júnior de natació salts va viatjar a Montreal per a disputar el Campionat del Món júnior que es va celebrar del 27 de novembre al 4 de desembre, després de fer una concentració preparatòria al Centre.

Per part del saltadors del CAR, hi van participar Cloe Gràvalos, Max Liñan i Biel Clemente, acompanyats del seu entrenador, Agustín Sánchez.

Van destacar els resultats de Cloe, que va arribar a les finals de trampolí 3m A i plataforma A, quedant dotzena en ambdues proves.

Pel que fa als participants masculins, Max va quedar quinzè en plataforma A i divuitè en la preliminar de trampolí de 3m, no passant en aquest cas a la final.

El seu company Biel tampoc va poder accedir a les finals, essent el seu millor resultat una quinzena posició en la prova de 10 m B.

En resum, una bona actuació dels joves saltadors, que van demostrar bona actitud i competitivitat.

D’altra banda, la setmana passada, es va disputar a Melbourne el Mundial de natació en piscina curta, amb la participació de la nadadora del CAR Paula Otero.

Otero va quedar en 20a posició a la prova dels 400 m lliures (4a de la seva sèrie), i en 15a posició als 800 m lliures (7a de la seva sèrie).