Resultats dels campionats d’atletisme del mes de juliol

Durant aquest mes de juliol han tingut lloc diverses competicions d’atletisme, començant amb la Diamond League a Estocolm. En aquest campionat Jael Bestué va finalitzar en tercera posició en la prova de 200m.

Posteriorment es va celebrar el Míting Internacional de Barcelona on també va participar en 200m Bestué, que en aquesta ocasió va quedar primera de la sèrie A amb un temps de 22.80.

En categoria sub 18, va tenir lloc el Campionat d’Espanya a Gijón, on va destacar la saltadora d’alçada Ona Bonet, que va quedar primera.

D’altra banda el passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya absolut a l’Hospitalet, amb la participació de nombrosos atletes que entrenen al CAR en diferents proves.

A la prova femenina de velocitat, Celia Payrató va quedar tercera en 100m i als 200m va quedar segona Anna Monsó. Pel que fa als 1500 masculins, Roger Súria va emportar-se el bronze.

Més medalles en les proves de salts, en alçada medalla d’or per Daniel Torrero i bronze pel seu germà Àngel. Al triple salt Naiara Estanga va quedar primera seguida de Laurine Marimon. Ramon Adalia també va endur-se el títol de triple salt.

Pel que fa a la perxa, victòria per a Clara Fernández i bronze per a Nerea Pérez. En perxa masculina Aleix Pi tornava a pujar al primer esglaó del podi, seguit d’Oriol Almirall i Martí Serra. Una altra campiona catalana, la Laura Redondo, en llançament, com també el seu company Aaron Sola, guanyador en pes i disc.

Per últim, ara s’està celebrant el Campionat d’Europa s23 d’atletisme, on el marxador Òscar Martínez ha quedat onzè.

Del 28 al 30 de juliol es celebrarà a Torrent, València, el Campionat d’Espanya Absolut.