Resultats destacats d’atletisme en diverses competicions

Aquestes últimes setmanes han tingut lloc diverses competicions d’atletisme amb la participació de nombrosos esportistes del Centre que han fet en general una molt bona actuació.

Per una banda, les marxadores del CAR Mar Juárez, Cristina Montesinos, juntament amb Raquel González i Laura García-Caro, van proclamar-se subcampiones per equips en els 35 km marxa al Mundial d’Oman, celebrat el 4 i 5 de març. La selecció espanyola masculina per la seva part, va ser la campiona del món.

D’altra banda, el 6 i 7 de març, la perxista Clara Fernández va emportar-se l’or en el Campionat d’Espanya s20 en pista coberta, celebrat a Antequera, Màlaga. La seva companya Nerea Pérez quedava en tercera posició també en perxa.

En aquest mateix campionat el saltador Andrey Lavila va aconseguir el bronze en dues proves, salt de llargada i triple salt.

D’altra banda, aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la Copa d’Europa de llançaments a Leiria, Portugal, on Laura Redondo s’ha proclamat subcampiona, per darrera de la francesa Alexandra Tavernier.

També una medalla, en aquest cas de bronze per equips, per Carla Domínguez, al Mundial Universitari de Cross d’Aveiro, Portugal. En aquesta competició hi va participar també Adam Maijo, que va acabar en una desena posició individual.

Una altra bona notícia ha estat la selecció per a participar en el Mundial Indoor dels atletes Sara Gallego, en 400 i relleu 4×400, i Javier Sánchez, en relleu 4×400. Aquest Mundial es celebrarà del 18 al 20 de març a Belgrad.